CSVT-66EM Laboratorní vodní lázeň
Popis
CSVT-66EM Laboratorní vodní lázeň
Výsledkem "Sous vide" vaření je perfektně připravený pokrm, který si zachovává přirozenou chuť potraviny, aroma, křehkost a texturu současně zůstávají zachovány a neporušeny všechny živiny uvnitř pokrmu. Zejména při vaření masa a ryb ve vodní lázni se dosahuje trvale perfektních výsledků, maso je dokonale připravené, je křehké a šťavnaté v porovnání s konvekčním pečením nebo smažením na pánvi. Nedochází ke kontaminaci jinými příchuťemi (jako např. při přípravě v horkovzdušných troubách). Tento proces probáhá v přesně nastavené teplotě, která zůstává stabilní po celouz dobu. Používáním "sous vide" jsou minimalizovány ztráty hmotnosti připravovaných pokrmů.
Rozměry: 60 x 60 x 28 cm
Rozměry vany: 51 x 31 x 18 cm
Objem: 20l
Napětí: 230V / 50 Hz
Výkon: 2,4kW
Hmotnost: 42 kg
1 vana
Rozsah teplot: max 90°C
Dotaz na prodavače
- Opište prosím text z obrázku:
-